Etiketter

, , , , , , , , ,

Juholt fladdrar som en fjäril och surrar som ett bi” Tja, herr Johan Ingerö, det verkar ju gälla Herr Reinfeldt och kompani likväl, dessa knähundar lyssnar pà lobbyisterna och ignorerar det svenska folkets vilja, fast jag erkänner att Hàkan Juholt verkar vara alltför impulsiv som person för att kunna passa som partiledare.

Det behövs en stark vilja och en tydlig politik som framförs av personer som vàgar vägra lyssna pà lobbyisterna som härjar i Riksdagens korridorer, det ska inte vara de internationella företagen som ska diktera villkoren, det ska vara folkens representanter som ska göra det, fast det är icke fallet i Sverige.

Fredrik Reinfeldt (M) tiger, som den byracka han är, lyder lydigt sina herrar som ger honom sina order, det gäller även den s.k. miljöministern Andreas Carlgren (C), en liten knähund som kryper in i sitt lilla hörn och hans ynkliga skall hörs ej i Europa. Dessa herrar är ynkliga representanter som inte förstàr innebörden av att vara representanter för sina väljare.

Annie Lööf (C) som gnäller mycket pà Hàkan Juholt (S) döljer skickligt sitt mygel med bidragen, hon fuskar och är tvetydig med sin paroll. Fast den värsta av de alla är nog Maud Olofsson(C) som vägrar envist att reagera, en tjurig katta som endast bryr sig om sig själv, dessa beräknande kattor äro egoister.

Det behövs en ordentlig rensning bland de svenska politiska traditionella partierna, bort med de gamla tjuriga och blinda tjurskallarna som inte ser det verkliga samhället, de som lever i sina drömmar, framförallt Fredrik Reinfeldt (M).

Annonser