Etiketter

, , , , , , , ,

SAAB utan julklapp fràn regeringen” vilket inte var oväntat, ty Maud Olofsson C har ju motarbetat SAAb hela tiden och hennes efterträdare nuvarande näringsministern Annie Lööf C, verkar ju totalt ignorera de anställda som hennes företrädare.

Tack Sveriges regering för att ni är en hög lata och ovilliga politiker. Tack för att ni ignorerar det svenska folket. Tack för att ni är en hög egoister som saknar ambitionen att vilja förbättra vardagen för det svenska folket.

Jag lider med de anställda och deras familjer, även om det finns en gnutta hopp, även om SAAB räddas, men inte tack vare den svenska regeringen i sà fall, utan tack vare de som verkligen intresserar sig för SAABs framtid och dess anställda, vilket jag hoppas.

Även VOLVO är en liten tillverkare i världen, som har behov av samarbete med andra och större biltillverkare för att överleva i längden. Vilket svenskt företag blir regeringens nästa offer? Inte IKEA iaf, men det blir ett annat företag nu…

Saken är den att samma sak sker här i Frankrike med PSA-gruppen, Citroën och Peugeot, vilken samarbetar med FIAT, gemensamma plattformar för transportbilar och samma karosser. Fabriker läggs ned i Frankrike, oron för anställningarna är vardag för oss här i Frankrike.

Annonser