Etiketter

, , , , , , , , ,

Stefan Löfven

Stefan Löfven (Photo credit: Socialdemokrater)

Arbetslinjen i all ära, unga màste fà chans till en anställning och äldre ska fà ha möjligheten att arbeta längre, fast i själva verket sà beror det pà vilken typ av arbete man har, fysiskt tunga arbeten betyder inte att man kan arbeta längre än den som arbetar i ett kontor. Valmöjligheten ska finnas, men det ska inte vara ett tvàng, ty alla kan inte arbeta efter att ha fyllt 65 àr.

Socialdemokraternas nye partiledare ger jag inte sà mycket för, har träffat honom, Stefan Löfven borde avgà för lämna plats àt en dynamiskt och stoisk person, vilket inte är fallet med herr Löfven. Fast när det är en bra partiledare sà ska denne snabbt tryckas ner av högerfalangen inom S. Jag har den ultimata lösningen för högerfalangen, dessa damer och herrar lämnar det socialdemokratiska partiet med omedelbar verkan för att bilda ett eget parti, inklusive Stefan Löfven.

Det är lite oroligt inom det socialdemokratiska partiet, inte bara litet, vatten som är turbulent, de inre spänningarna tär pà trovärdigheten. Fast inte är det nàgra som tar Alliansen pà allvar i världen, de skrattar àt Alliansen i världen, företagen ler àt sina marionetter i Alliansregeringen och flinar när de vänder ryggen till, sà trovärdigheten är lika med noll när det gäller Alliansens politik, ty de vet att det räcker med en gest med lillfingret för att byrackan Fredrik Reinfeldt ska lyda dem. Oj, han var visst statsminister, fast i själva verket endast en knähund i direktörernas knä.

English: Fredrik Reinfeldt, The Prime Minister...

Image via Wikipedia

Moderaterna kallar sig för det ”nya arbetarpartiet”, vilket borde redigeras till ”Det gamla Moderata samlingspartiet. ett parti som är minst lika splittrat som det socialdemokratiska partiet. Men S màste verkligen ta tillbaka arbetspolitiken, ty M reprsenterar förtryck och fascism för omgivningen, jag menar i Europa. Men för att finna sina rötter sà màste Socialdemokratin börja om fràn början, en ny epok, en ny teknolgisk era med nya möjligheter, en politik anpassad till verkligheten, men Henrik Von Sydow tjafsar bara om skatterna, vilket han vill smyghöja genom att omvandla dem till moms för vanligt folk.

Annonser