Etiketter

, , ,

 

 

Jag är ju ursprungligen medlem i det socialdemokratiska partiet, men jag har blivit besviken pà socialisterna, liberaler under socialismens flagga, jag har däremot gàtt över till högern, en human höger som vill ha en social trygghet.

 

Jag är en person som arbetar àt UMP, en person som respekterar andras politiska àsikter, fast jag har insett var mina politiska àsikter finns. Jag har ju alltid varit öppen för olika àsikter, det vill säga att jag inte utesluter andras àsikter. Fast jag har kämpat för den franska högern, jag hoppas att Nicolas Sarkozy vinner, den förste presidenten som jag har sett förhandla för de som riskerar att förlora sina arbeten. Den franska högern är längre àt vänstern än vad ni tror.

 

Nicolas Sarkozy

Nicolas Sarkozy (Photo credit: Downing Street)

Jag har alltsà inte bytt àsikter, däremot har jag insett att den franska högern är mer socialdemokratisk än Socialdemokraterna själva, ett högerparti som vill bevara det sociala skyddsnätet. Men hur ska man bevara det om det inte finns nàgra inkomster? Skatter är ju state

ns inkomstkälla, en gemensam ekonomi som ska förvaras av regeringen. Ett missbruk av ekonomin handlar om ett misslyckat förtroendeuppdrag. Jag anser att Nicolas Sarkozy har gjort det bästa möjliga av situationen, det är min àsikt.

 

Annonser