Etiketter

, , , , , , , , ,

Men vad är det som skrämmer François Hollande egentligen? Tre debatter är ju nödvändiga för att väljarna ska kunna bestämma sig för vilken kandidat de ska välja.

Nicolas Sarkozy har inte varit en perfekt president, men det finns vissa faktorer som spelar en viktig roll för att jag ska stödja honom, det som handlar om en vilja att förbättra vardagen för Frankrikes medborgare.

Men jag förväntar mig faktiskt inget fràn hans sida, endast att han lyssnar pà Frankrikes medborgare. Framtidens franska medborgare förtjänar en tydlig politik, vilket inte Marine Le Pen (FN) kommer med, hon skriker mycket, men inga reella förslag, fast hon har inte utgett sitt riktiga namn och det innebär att hon kan förlora sina taktiska röster.

Nicolas Sarkozy har inte lyckats med sin politik, fast det finns vissa faktorer som kan förklara det. En ekonomisk kris, men vissa vallöften har faktiskt infriats…

François Bayrou (MoDem) och Jean-Luc Mélenchon (PDG) fick inga goda siffror, men det finns chanser i framtiden. Det verkar som om François Hollande kommer att vinna.

Annonser