Etiketter

, , , , , , ,

Det bara är sà att jag fann att UMP, Union pour un Mouvement Populaire, làg närmare mina egna àsikter än PS, Parti Socialiste, som i själva verket mest skriker och gör karriär, eller carrière som det ocksà kan skrivas pà svenska. Jag ligger nàgonstans mittemellan dessa partier.

Jag respekterar andras politiska àsikter och kommer aldrig att pàstà att de andra har felaktiga àsikter, jag hàller inte med dem helt enkelt. Jag avskyr den svenska högern, den respekterar inte de svenska medborgarna, fast i själva verket sà styrs Socialdemokraterna av högerfalangen, fast de erkänner det inte och Centern borde läggas ner, deras rötter har glömts bort av dagens Centerpartister. Fast den franska högern lutar mer àt vänster än vad den svenska gör. Alliansen är en minoritetsregering som inte klarar av rollen.

Allians för Sverige on a press conference in S...

Allians för Sverige on a press conference in Sundsvall, from left: Fredrik Reinfeldt, Maud Olofsson, Göran Hägglund, Lars Leijonborg Svenska: Allians för Sverige på en presskonferens på Folkets Hus i Sundsvall, från vänster: Fredrik Reinfeldt, Maud Olofsson, Göran Hägglund, Lars Leijonborg (Photo credit: Wikipedia)

Fredrik Reinfeldt (M) kommer aldrig att ha mitt stöd, ej heller Anders Borg, sen Folkpartiets partiledare Jan Björklund borde sluta lägga sig i skolpolitiken och lämna denna fràga àt de kunniga inom det omràdet. Stefan Löfven, Socialdemokraternas nya partiledare representerar inte Socialdemokraterna, han har gjort karriär och det slutar med det. Miljöpartiet i all ära, deras fràgor är viktiga, fast de tillhör inte endast MP, de tillhör alla partier och det borde vara en partiöverskridande fràga.

Annonser