Etiketter

, , , ,

1984 är redan verklighet sedan länge i Europa och liberaler har precis som de andra glömt bort sina rötter, vilket leder till frågan om det behövs nya och fräscha idéer, vilket betyder nya partier.

Den elektroniska övervakningen av privata telekommunikationsföretagen finns sedan länge och nu har de europeiska regeringarna accepterat detta genom lagstiftningar. Inte för att jag har något att dölja, men jag har rätt till ett privatliv som Mathias Sundin fp skrev i sin debattartikel, http://www.dn.se/debatt/darfor-rostar-jag-i-morgon-nej-till-det-nya-lagforslaget , och det borde vara en mänsklig rättighet.

Det är inte så att jag är liberal, snarare en realistisk samhällsbetraktare som inser att de flesta partier har något bra att komma med, vilket oftast leder till partiöverskridande överenskommelser och kompromisser, fast det finns politiker inom alla partier som inte borde vara politiker, ty de saknar respekt för sina politiska motståndare, som Fredrik Reinfeldt M.

Ja, det behövs olika idéer för att ett land ska avancera och en ömsesidig respekt mellan de olika politiska partierna istället för den politiska sandlådan som är Sveriges riksdag. Lögner leder endast till en avsaknad av en saklig debatt och irritation hos folket.

Annonser