Etiketter

, , , , , ,

Annie Lööf snabbstädar sina festnotor skriver Aftonbladet, men när rättningar sker och löneavdrag görs sà är det hennes personalchef som fàr löneavdrag trots att det är hennes namn pà notan. I vilket fall som helst sà pàstàr hon att det var ett misstag i pressen, men när journalisten vill fràga henne om det sà är hon inte tillgänglig.

sv:Riksmötets Öppnande, 15-sep-2011 en:Opening...

sv:Riksmötets Öppnande, 15-sep-2011 en:Opening of the swedish parliament, 15-sep-2011 (Photo credit: Wikipedia)

Jo, Annie Lööf, Centerpartiets ordförande, du verkar ha visat ditt verkliga ansikte, du bryr dig inte om dina väljare. Men det vet vi ju redan om Alliansregeringen, de bryr sig inte om det svenska folket, det är bara ideologi som gäller och inte det verkliga samhället. Det verkar som om ni kommer att försvinna fràn den politiska arenan inom kort, ni har ju helt glömt bort era ursprungliga väljare. Det gäller att smickra storebror, läs USA, och de multinationella företagen, men folket ska straffas.

Det finns egentligen inte sà mycket att säga om dig, det räcker med att dina lögner kommer fram i dagsljuset.

Jag hoppas verkligen att era väljare inser att ni inte vill det bästa för Sverige, ni har ju inget intresse för att lyssna pà era politiska motstàndares idéer, förutom de som passar er.

Annonser