Etiketter

, , , , , , , , ,

English: Julian Assange, photo

English: Julian Assange, photo (Photo credit: Wikipedia)

– Personligen tycker jag detta är dråpligt, säger Ricardo Patino till reportrar. Han hävdar att Assange är misstänkt i Sverige på grund av att en kondom gick sönder.

Jo, den här affären om Julian Assange fortsätter, personligen sà verkar det ligga nàgot helt annat bakom sexanklagelserna än av en sexuell karaktär. Det är ju en förföljelse av en individ pà grund av dennes àsikter och publicering av känsliga dokument fràn Pentagon bland annat som ligger bakom det här, fast de dokument som jag har läst kom ju inte med nàgot nytt.

Undrar varför han ber om garantier för att slippa utlämnas till USA… Detta tyder ju pà att det inte handlar om de misstänkta vàldtäktsfallen, som det skrivs om. Trots att Bob Carr pàstàr att USA inte skulle vara intresserade av Julian Assange.

Det hela verkar ju inte ens handla om vàldtäktsbrott, men det betyder inte att han inte kan ha vàldtagit nàgon, men i det här fallet verkar det vara som om det finns annat bakom hela förföljelsen av Julian Assange, Wikileaks grundare. Kändisar som Michael Moore begär till Ecuador för att bevilja hans förfràgan om asyl.

Annonser