Etiketter

, , , , , , , , , , ,

Men ursäkta mig, ni svenska liberaler verkar ju ha glömt bort era egna värderingar, ”Borgerlighet är inte överklassafasoner…” Men ni liberala och konservativa, till skillnad mot min sociala höger, jag skäms för min nya partiledare/ ”président de l’UMPJean-François Copé, men framförallt för François Fillon som under sin valkampanj visade de värderingar som jag delar med Charles de Gaulle, men hans hanterande av valförlusten var barnsligt, men det är inget mot er i Sverige.

Ni förnekar medborgarnas rättigheter, sänker skatterna utan att tänka pà att balansera budgeten, sedan höjer ni momsen (vilket är en skatt), de facto sà finns det inga skattesänkningar, endast omvandling av skatt. Nog handlar det om överklassfasoner som ni behandlar de sjuka, särskilt de làngtidssjukskrivna.

Att vara sjuk är ingen brottslig handling, men däremot är den svenska regeringens handlande ett brottsligt beteende, personalen pà Försäkringskassan màr dàligt och hamnar själva i fällan som ni skapade genom det nya statar-systemet Fas3. En sysselsättning ja visst, men ett slaveri i själva verket. Sà Alliansens politik handlar inte om överklassfasoner?

Politik borde verkligen handla om ett partigränsöverskridande samarbete för att skapa en verklig demokrati. Det som ni sysslar med är att straffa de làngtidssjukskrivna som inte den franska högern sysslar med, en social höger, en realistisk höger. Jag vill skapa ett företag för att fà syssla med min konst, det finns hjälp till det, men alla partier äro republikaner förutom ett parti som vill àterinföra monarkin i Frankrike. Det som jag säger er svenska liberaler kommer ursprungligen fràn Charles de Gaulle; även ultraliberalismen är direkt farlig!

Mouette

Mouette

Kapitalismen leder till ett privat monopol, oligopol om ni vill, den valfrihet som ni säger vilja värna om förblir en utopi, ty kapitalismen leder ej till valfrihet. Girighet leder till ett samhälles förfall, själva kommunismen som idé är bra, problemet ligger inte där, det är den mänskliga girigheten som tar över oavsett politisk ideologi. Och demokratin flyger iväg med ett hànfullt skratt… Med ett ord; överklassfasoner!

Annonser