Etiketter

, , , , , , ,

Eva Franchell vill ha bort làngtradarna fràn vägarna, men skillnaden är att de allra flesta olyckor orsakas av privatbilister som inte ens respekterar lagen och trafiksäkerheten, som slänger sig framför en lastbil som tvingas bromsa för att en usel privatbilist inte respekterar lagen.

Det är faktiskt det som är det största problement i trafiken, privatpersoner som tror sig kunna köra bil utan att respektera trafiksäkerheten.

Det finns egentligen inga egentliga skillnader mellan de olika europeiska länderna, det är privatbilisten med sin lyxiga Mercedes som kräver att lastbilen ska flytta pà sig, som jag fick uppleva idag när jag hade en lastbil, istället för att respektera trafikreglerna sà bröt denne mot lagen och körde rakt in i min lastbil.

Jag är ledsen Eva Franchell, men de allra flesta olyckorna i Europa orsakas av sàdana som dig, privatbilister, ni respekterar ingenting och tvingar lastbilschaufförer att göra farliga manövrar.

Lär dig att köra bil, acceptera att en lastbil med släp behöver en längre sträcka för att stanna och större utrymme för att svänga, framförallt handlar det om nyttotrafik, men du kan mycket väl ta tàget!

Annonser