Etiketter

, , , , , ,

Vad ska jag egentligen säga? En direktdemokrati ska ju komma fràn folket och inte själva politikerna som ska representera folket.

cimg0092bis.jpgAktiv Demokrati är en relativt ny rörelse, ett parti som byggs pà folkets intresse, det är det som jag tycker ocksà. En äkta demokrati byggs hos folket och de folkvalda politikerna ska representera folket.

Men dagens svenska politik byggs ju pà de multinationella företagens intressen, inte för att det inte är viktigt, ty det är viktigt med deras närvaro, men de ska respektera de anställda och folket som bor i orterna där de är verksamma. Vilket inte alltid är fallet.

img016Vad vill ni där ute i bloggosfären? Det är vad Aktiv Demokrati handlar om och jag skulle till och med tänka mig att engagera mig i politiken igen om jag bara fick representera er och inte företagens intressen.

Lunagallerian, SödertäljeJag är besviken pà de stora svenska partierna, för mycket ego oavsett parti, glöm inte att jag har suttit med i HBT-sossarnas styrelse, jag var med i dessa kretsar förr. Men jag kände aldrig att jag fick representera er i den svenska politiken. Jag är till och med beredd pà att flytta tillbaka till Sverige för er skull…

Annonser