Etiketter

, , , , , , , ,

Tydligen visar alla opinionsmätningar att Moderaterna har det lägsta stödet sen tre år, vilket visar att de har en undermålig och medioker politik, som är baserad på imaginär politik som ej är verklighetsbaserad.

”Vi måste ompröva vår politik”

28,8 procent av väljarna kan tänka sig att rösta på Moderaterna, vilken är en minskning på 1,5 procentenheter.

– Vi har sett det här opinionsläget under egentligen hela hösten. Men det är klart att för oss och alla fyra allianspartier innebär det här opinionsläget att vi har mycket kvar att göra, säger Kent Persson, Moderaternas partisekreterare till Ekot.

Kent Persson menar att Moderaterna måste vända blickarna inåt och utveckla partiets politik.

– Det handlar om att vi ska pröva och ompröva vår politik. Väldigt mycket handlar ju om att kunna ge svar på de samhällsutmaningar som människor i dag ser, säger han.

President George W. Bush and Prime Minister Fr...

President George W. Bush and Prime Minister Fredrik Reinfeldt of Sweden meet with the press in the Oval Office. (Photo credit: Wikipedia)

Men Fredrik Reinfeldt och kompani måste avsluta den undermåliga politiken, rasera allt och gå ut i verkligheten, leva det verkliga livet innan de tar förhastade beslut som inte byggs på verklighetsbaserade erfarenheter. Kent Persson är ytterligare en byracka som lydigt följer de beslut som tas av Fredrik Reinfeldt. De lever inte i det verkliga livet, de ser inte vad som behövs i vardagen.

De facto så tas det bara ideologiska beslut som inget har att göra med verkligheten, skatter sänks endast för att det ingår i den politiska ideologin, eller höjs. Istället för att ta ideologiska beslut så behövs det dialoger med era väljare, oavsett parti och mellan de olika partierna för att verkliga beslut ska kunna tas.

#gma12 Kent Persson

#gma12 Kent Persson (Photo credit: arkland_swe)

Småföretagare straffas oavsett regering, de stora företagen gynnas och de mindre straffas. De anställda tvingas gå på grund av regeringens ignorans, sen gynnas de större med falska resonemang, det så kallade Fas3 som innebär ett modernt slaveri, visserligen finns det folk som har anställts. Men visst behövs det hjälp till att komma in i arbetslivet, men de ska vara tidsbegränsade och leda till en anställning, men allt ska vara för att hjälpa de som befinner sig i långtidsarbetslöshet ska kunna slussas in i arbetslivet, vilket inte Fas3 leder till.

De facto så måste Moderaterna försvinna för att kunna skapa ett nytt parti, vilket även gäller Socialdemokraterna, dessa partier gnabbas mest istället för att syssla med politik. Varken högern eller vänstern kan tillföra något till samhället om de inte är överens om att det behövs en blocköverskridande dialog. Inget blir perfekt, men man kan alltid försöka…

Annonser