Etiketter

, , , , , , , ,

English: Swedish finance minister Anders Borg....

English: Swedish finance minister Anders Borg. Photo taken during the Stockholm Pride 2009. Svenska: Sveriges finansminister Anders Borg. Foto taget på Stockholm Pride 2009, i hörnet mellan Sveavägen och Kungsgatan. (Photo credit: Wikipedia)

Vad än Anders Borg säger det finns ingen evidensbaserad politik hos Moderaterna, det handlar inte ens om att forskningen är grunden till politiken, som den här artikeln bevisar, vilken Ander Borg M inte vill veta av.

Men så länge Moderaterna med Fredrik Reinfeldt i täten sysslar med sin ideologiska och fantasibaserade politik så kommer allt att fortsätta försämras i Sverige. Men vad ska man säga egentligen, för mycket ideologi och för lite verklighet i dagens politik.

Men nog är det så att de bryr sig inte Anders Borg, Beatrice Ask, Fredrik Reinfeldt M och Annie Lööf C om sina väljare, locka med några hundra kronor mer i månaden så tror väljarna att det blir bättre. De manipuleras av politikerna, som endast bryr sig om sig själva.

Jag har alltid sagt att det behövs både en privat och en offentlig sektor, vissa aktiviter passar inte in i den privata sektorn med vinstintresse, som skola, omsorg, vård och viltvård. Men gynnas de mindre företagen i Sverige, det tror jag inte, eftersom de multinationella företagen leker med de mindre företagen som blir tvungna att skära ned på personalen. Det behövs privata engagemang, men det hör inte hemma inom barn- och äldreomsorg.

Fredrik Reinfeldt

Fredrik Reinfeldt (Photo credit: NilssonHarHund)

Skatter behövs, de får inte bli för låga eller höga, det är balansgång som inget parti vågar göra på ett riktigt sätt. Visst arbete ska löna sig, men det fungerar inte heller med för låga skatter, det straffar sig vid pensionen.

De vill ju inget göra för att få Sveriges befolkning på fötter, de gör ju allt för att skatterna ska sänkas, men inget för att samhället ska fungera. Det är Alliansregeringens största fel i sin politik.

Släpp er stolthet och inse att verkligheten ser annorlunda ut, Fas3 är inget annat än ett sätt att dölja de faktiska arbetslöshetssiffrorna, vilket ni anklagade Socialdemokraterna för. Tro inte att jag skulle acceptera att hamna i Fas3, hellre utan ersättning och återigen söka arbete utomlands. Jag har fast anställning i Frankrike.

Och det som berör Beatrice Ask, okunnigt om verkligheten när hon besvarar Jonas Hassen Khemiris öppna brev!

Annonser