Etiketter

, , , , , , , , , ,

”Tisdagen den 18 juni hölls Åby marknad i
Klippan. Som vanligt såg vi i Sverigedemokraterna till att ha
representanter, både från kommunföreningen Klippan–Perstorp samt från
Distrikt Syd, på plats för att dela ut informationsmaterial och för att
kunna svara på frågor från nyfikna marknadsbesökare.

Dagen avlöpte på ett mycket bra sätt.
Stora mängder med informationsmaterial delades ut, många frågor
besvarades, och många var de barn som med glädje lämnade det
sverigedemokratiska tältet försedda med ballonger och godis.”

Det som Therese Borg skrev i sin artikel speglar det som Marine Le Pen säger i den

Marine Le Pen - "Convention présidentiell...

Marine Le Pen – ”Convention présidentielle du Front national”, 25 février 2007, Lille / France (Photo credit: Wikipedia)

franska pressen, fast klanen Le Pen är intelligentare och spelar på den ökade arbetslösheten istället för att peka på invandringen. Marine Le Pen är advokat och Front National har en viss framgång i de lokala valen. Det pratas om hennes rasistiska uttalanden i pressen, men Front National har i många fall pratat väldigt illa om olika invandrargrupper. Folk som är missnöjda med mitt partis förda politik, UMP och även socialisternas nu förda politik. Jag kan förstå det utökade missnöjet och det är dags att skapa nya arbetstillfällen här i Frankrike. Detsamma verkar gälla i Sverige.

Utförsäljningen av de europeiska företagen skapar en oro i Europa, vilket SD, SvP, Front National och andra partier som räknas som högerextremistiska vinner på. Det räcker inte med det, till råga på allt så spionerar USA och NSA på oss Européer. Den stabila ekonomin som efterfrågas kan endast byggas på ett ömsesidigt förtroende. Allt detta gynnar de högerextremistiska partierna, för att använda pressens ord, själv skulle jag föredra missnöjespartierna, men det finns rasistiska aspekter hos dem som säger att de förespråkar dessa partier, fast frågan är följande: Är de representativa för dessa partier?

Men i vilket fall som helst så har ju Therese Borgs kamrater ofta anklagat invandringen som ett problem, fast SD är ju inte emot invandringen som SvP (Svenskarnas Parti). Saken är den att jag känner folk i SvP och vi är vänner, även om vi inte delar de politiska åsikterna, därav mitt intresse att kalla dessa partier ”Missnöjespartier”.

När det gäller NationalDemokraterna i Södertälje så har jag hållt en del av deras medlemmar i famnen som småbarn, så jag känner många av dessa sedan länge, släkten är med i ND, men jag delar inte riktigt deras politiska åsikt. Men visst behövs det handling istället för prat och debatter om vägskyltar. Till viss del kan jag hålla med dem, men det behövs en dialog mellan olika parter för att kunna avancera, framförallt en vilja till att föra dialog.

Det är dags att agera, men inte att fördöma folk på grund av deras etnicitet! Det finns ekonomiska faktorer att ta in i debatten, vilka är orsakerna bakom själva invandringen är en annan för att kunna diskutera själva in- och utvandringen, eftersom vi också utvandrar från Sverige som jag har gjort. Jag är inte ekonom, men till och med jag inser att om utgifterna är högre än inkomsterna så måste man begränsa utgifterna eller skapa en ny inkomstkälla, men skatter kan inte höjas in absurdum heller, de facto så leder för höga skatter till att företagen söker sig till billigare marknader, men de får inte heller vara för låga eftersom kommunala och statliga verksamheter måste kunna bedrivas på ett regelmässigt sätt, en värdig omsorg inom barn- och äldreomsorg behövs. Sjukvård ska vara lika för alla, men för att ha rättigheter finns det faktiskt skyldigheter oavsett vad man än säger, det är ju skatterna som borde ge rätt till en värdig vård.

Men visst behövs det en värdig vård till invandrare och flyktingar, men den ska vara likvärdig med den som ges till landets invånare. Sen ska folk kunna känna sig trygga på gatorna, polisen behövs och framförallt så måste polisen synas på vägarna och gatorna. Det finns många faktorer att ta hänsyn till, vissa anser att det är Sionisternas fel, att de styr med ekonomiska medel, men när det gäller pengar så finns det endast en Gud som Descartes sa. Jag har väldigt svårt för att ta alla konspirationsteorier på allvar, även om jag inte tvivlar på att det finns Sionister bakom många problem i världen.

Annonser