Etiketter

, , , , , , , , ,

Alla tjatar mest troligtivis om Sverigedemokraternas kvinnosyn, inte för att jag tycker att Therese Borg är särskilt duktig på att argumentera, vilket jag skrev förut och skrev att hon saknade en viss förmåga att argumentera och jag gick in på själva språkbehandlingen, ett missförstånd som ledde till ett onödigt gräl, men mer än så var det ju inte.

Fast jag håller med henne att man ska titta på de andra partiernas kvinnosyn också, jag har haft väldigt många debatter med Sverigedemokrater och medlemmar i Svenskarnas Parti den senaste tiden, de har visat mig respekt även om vi inte riktigt delar samma åsikter. Men det är deras medlemmar som har visat mig mest respekt under debatterna och jag respekterar dem. Men många verkar inte vilja ta den debatten i den grupp som jag är medlem i, då skriks det att Sverigedemokrater har en usel kvinnosyn, men ingen tar upp exempel i andra partier, förutom att provocera då.

FRI POLITISK GRUPP FÖR ALLA ÄRLIGA MÄNNISKOR UTAN SKYGGLAPPAR

Nu till generaliseringar av främlingshat eller xenofobi om ni vill, där har jag min princip om att man ska aldrig anklaga hela folkgrupper för vad ett fåtal gör inom dessa grupper. Jag står fast vid den principen, även om jag är för Israel som stat och vill se en tvåstatslösning i Mellanösternkonflikten, vilket många Judar också vill, andra Judar är totalt ointresserade av Israel, vill inte ens att Israel ska finnas, det är upp till var och en att tycka. Det är ju åsiktsfrihet som borde gälla. Men saken är den att mitt biologiska efternamn är Abrahamsson, det är bara att läsa Gamla Testamentet Genesis 17: 1-26 för att förstå varför de har börjat kalla mig för ”Judemaja och JudeMaria” och de som kommer till mitt stöd är just Sverigedemokrater! Det är alltså folk i mina egna led som förolämpar mig, visst finns det judiska efternamn i mitt släktträd, men vem har inte det?  Jag skäms inte heller för det!

הם קוראים לי יהודים בגלל שמי האמיתי Abrahamsson”, שמקורו ב” בן אברהם כידיד יהודי.

De kallar mig judinna på grund av mitt riktiga efternamn Abrahamsson” som har sitt ursprung i Ben Abrahamenligt en judisk vän.

Nu är knappast den hebreiska texten korrekt, mer att jag driver med de som kallar mig Judinna, men hellre Judinna än att dra alla över en kam!

Annonser