Etiketter

, , , , , , , ,

När man läser Avpixlat så känns det som det endast finns en enda fråga hos Sverigedemokraterna, de säger sig vilja försvara de äldre och arbetarna, men det enda man läser är om muslimerna eller icke västliga immigranter, Araber blir fel eftersom alla muslimer definitivt inte är Araber (Semiter). Jag har väldigt svårt för ett ”enfrågeparti”, det vänder sin ilska mot muslimer istället för att attackera själva grundproblemet.
Inte för att jag gillar Anna Ardin, men en poäng har hon...

Vad jag anser är problemet är att nykapitalismen har glömt bort människan och det leder nu till stora massor av immigranter, flyktingar och även folk utan papper. Jag kan inte se ner på dessa individer eftersom det handlar om olika individer, vissa är kriminella och dessa ska självklart straffas. Men det känns som om muslimerna skulle vara ”världens fiender nummer 1” när man hör Sverigedemokrater diskutera ”politik”. Men de glömmer bort att alla muslimer följer inte Koranen bokstavligt, men religiösa texter är grymma, blandade med kärleksbudskap. Kortfattat, religiösa texter är framförallt skrivna av män!

Folk har slitit i hela sina liv och hamnar slutligen på gatan i ett kallt samhälle, de flesta är vanliga människor som inte har haft en chans i sina liv, som är ärliga. Men oavsett politiskt parti så ser jag hur folk vänds emot varandra när vi borde förena oss mot de nykapitalistiska krafter som styr i världen.

Vad Sverigedemokraterna vill framgår inte riktigt, det drunknar i Avpixlats enfråge-debatt, förföljelsen av muslimer oavsett etnicitet. Jag vill se en nyanserad debatt när det kommer till muslimer, som vilken politisk fråga som helst. Framförallt tro inte att alla muslimer är Araber (Semiter), Filippiner är knappast Semiter.

De kommer med videor som följande video:

EU-MIGRANTER” Invasionen av vad SVT Sydnytt på politiskt korrekt nyspråk kallar “hemlösa EU-migranter” i Skåne tilltar kraftigt. Flera ideella organisationer utöver nu känslomässig utpressning på lokalpolitikerna genom att antyda att dessa löper risk att frysa ihjäl i vinter om de inte ges tak över huvudet på svenska skattebetalares bekostnad.

VÅLDTÄKT MOT BARN Polisen i Kumla har anhållit två personer med utomvästlig muslimsk bakgrund, en 20-årig man och en 17-årig “ensamkommande”, misstänkta för våldtäkt på en minderårig flicka. En tredje förövare misstänks finnas.

Våldtäkten ska ha begåtts i början av november. Polisens tekniker har i flera dagar arbetat med att undersöka en lägenhet på Kvarngatan i Kumla där brottet eventuellt har begåtts och där den äldre av de två anhållna ska vara bosatt. Den yngre av de två misstänkta bor på Frejgårdens hem för ensamkommande flyktingbarn.

Visst dessa två exempel handlar om immigranter, men vilka är det som görs till skyldiga? Men när det gäller våldtäkt så ska det självklart tas i med hårdhandskar oavsett gärningsman, särskilt när barn är offer för våldtäkt, för pedofiler. Men Sverigedemokrater, som Avpixlat visar, trycker på de kriminella invandrarna och glömmer lätt bort de som arbetar, men glömmer bort de som sköter sig. Jag tycker själv att immigranter ska de facto anpassa sig till värdlandet och lära sig språket, en assimiliering visst, men det handlar oftast om integration eftersom immigranter och infödda oftast anpassar sig till varandra. En immigrant som är kriminell och begår

La basilique du Sacré-cœur, Montmartre, Paris, France. Lundi 31 décembre 2012.

La basilique du Sacré-cœur, Montmartre, Paris, France. Lundi 31 décembre 2012.grova brott borde självklart utvisas, men där vägrar jag att dra alla immigranter över en kam. Fast visst det finns även ekonomiska skäl till att neka en vidare invandring, även om invandring också kan leda till att landets ekonomi förbättras i längden, men det förnekas kategoriskt.

OBSERVERA ATT JAG INTE PRATAR OM SVERIGEDEMOKRATERNAS PARTIPROGRAM, UTAN OM AVPIXLATS BILD AV SVERIGEDEMOKRATERNA!

Annonser