Taggar

, , , ,

Den här artikeln saknar källhänvisningar, sà hur ska man ta artikeln pà allvar. Fast flyr man till Sverige sà vet man ju att klimatet är kallare än i Somalia. Men även om de som driver bloggen ”Hänt i Sverige” har rätt att de har sagt att de vill ha kvar sina svenska bidrag i Somalia sà har de missat en väldig viktig sak, källhänvisningar!

Sen att de Somalier som inte klarar av det svenska klimatet gnäller är inte sà konstigt, men de svenska reglerna skall följas. Det ska även de rasistiska krafterna göra, de som gnäller pà Somalierna. Men även om det finns rötägg inom alla grupper, man ska se till individers handlingar och inte dra alla över en kant.

Men Somalierna är bara en av grupper som de rasistiska krafterna ger sig pà, de vrider pà sanningen för att stigmatisera en invandrargrupp. Men det är dags att se till individers handlingar och sluta dra folkgrupper över en kant.

Hänt i Sverige

I en ny rapport från Migrationsverket fastslås det att afrikanska invandrare har många synpunkter om klimatet i Sverige. En stor del av dem säger att de helst bara skulle ta sitt pick och pack och dra tillbaka till Mogadishu, men stannar här eftersom de inte skulle få bidrag om de gjorde det.

View original post 418 fler ord