Etiketter

, ,

Det är än idag tabu för många föräldrar med sina barns homosexualitet, tänk dig då om barnet har en könsidentitet som inte stämmer överens med det biologiska könet. Att förskjuta sina barn för att de råkar vara HBTQ-personer är vidrigt, många ungdomar drivs till självmord för att familjen stöter bort dem, de hamnar på gatan och om de har tur så förbarmar sig främlingar över dem.

Det är bara Europa nu, men det sker världen över och många kallar sig kristna, kristna familjer stöter bort sina egna barn och det är de som förlorar.

Vi är inne på år 2018 och folk vet inte hur stor skada de gör sina barn, de ser mer till en samhällsbild än sina barns välmåenden. Vuxna människor med sina fördomar som för vidare dem till sina barn, för det är inte vad ni säger som barn lär sig av, det är beteendet.

Jag vet att det finns mycket att göra än idag, men informationen finns att hämta om HBTQ-personer, det är upp till er att fråga istället för att komma med era fördomar. Kunskap finns om ni är intresserade av hur det egentligen är istället för att läsa populära sidor som lever på fördomar.

Pride är en ypperlig möjlighet att få prata med HBTQ-personer, det skulle få er att upptäcka att de flesta är högst alldagliga. Att en del går lite väl långt i paraden är en sak, men när man ser bilder från Ukraina som speglar BDSM så kan man inte ta deras ”kritik” på allvar.

Tanken gror inom mig, en roman skulle kunna vara något.

Annonser